Galleri Smalgangen

Keramikk og kunstgalleri i Åsgårdstrand

November i Galleri Smalgangen

????????????????????????????????????

Rakukuler, Anne Kristine Mjelva

Da har det plutselig blitt skikkelig vintervær her i Åsgårdstrand. Vi rakk å brenne en raku-brann i oktober før høst-/vintervind og kulde satte inn. I tillegg har vi jobbet hardt med annen keramikk for elektrisk brenning. Så nå begynner det å bli godt utvalg med tanke på julepresanger.

Husk at tiden går fort, men det å produsere keramikk, er en prosess som tar tid. Ønsker du en spesial-bestilling til jul, begynner det å haste. En må regne ca 4 ukers leveringstid.

Dandelion, Ingridk keramikkthomas-marthon

17. november kl 18.00 er du velkommen til produktlansering av Dandelion, ny produktserie fra ingridk keramikk. Over lang tid har inspirasjonen til og ideen til denne produktserien vokst frem på Ingrid Kristine sitt verksted i Åsgårdstrand.
Denne kvelden vil hele serien med kopper bli presentert. Ingrid Kristine vil fortelle dere om inspirasjonskilden og arbeidet med serien, og du kan ta koppene i nærmere øyesyn for første gang. Det vil også bli musikalsk innslag med visesanger Thomas Marthon Engevold som i disse dager jobber med innspilling av egne viser.

Julemarked 2016, Smalgangen

Julemarked 2015, Smalgangen

26. og 27. november er det julemarked i Åsgårdstrand. Da vil byen vår fylles av aktiviteter, salgsboder, musikk, utstillinger og alt som hører med på et skikkelig julemarked.

Åpningstider i november er tirsdag-fredag 10-17, lørdag 12-15, søndag og mandag stengt.

Åpningstider under julemarkedet lørdag 26. nov 12-17, søndag 27. nov 12-18.

 

 

 

Posted in Ymse | Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*